Προσωπική Σελίδα του Μάρκου Μπούσιου
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ του Μάρκου Μπούσιου. Σκοπός μας είναι να προσφέρεται πνευματικό και χρήσιμο από κάθε άποψη υλικό στους επισκέπτες μας. Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας θα βοηθήσουν και γι΄αυτό παρακαλούμε και ευχαριστούμε.
Αρχική Σελίδα/Ωφέλιμη γνώση
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Ποιοί είμαστε
Μηνύματα/Kατά Κατηγορίες
Κείμενα (4)
Απολογητικές Παραθέσεις (7)
Διάφορα (6)
Ομολογίες πίστης (5)
Διάφορα σχόλια
Επαφές
Βιβλίο Επισκεπτών
e-cards
Δραστηριότητες
Βιβλιοπαρουσίαση
Video
Η Αγία Γραφή on line
Ηχογραφημένα Κηρύγματα
Μουσική
Φωτογραφίες - Σχόλια
Λεύκωμα
Νέα & Ειδήσεις
Previous Month Μάιος 2024 Next Month
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Μηνύματα/Kατά Κατηγορίες

Τη δεκαετία του 1960, ένας κύριος, από το χωριό Μαραθώνα, ήρθε στην Αθήνα, μπήκε σ΄ένα κεντρικό φαρμακείο και πήρε κάποιο φάρμακο για την καρδιά. Όταν απομακρύνθηκε, ο υπάλληλος του φαρμακείου διαπίστωσε, με φρίκη και τρόμο, ότι του είχε δώσει λάθος φάρμακο, επικίνδυνο και θανατηφόρο! Ειδοποιείται η Αστυνομία, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός, και αρχίζει να μεταδίδεται η προειδοποίηση κάθε τόσο. "Κάποιος από το τάδε φαρμακείο πήρε από λάθος επικίνδυνο φάρμακο, να μη το χρησιμοποιήσει". Την ανακοίνωση την άκουσε η γυναίκα του ανθρώπου στον Μαραθώνα, ο νους της πήγε αμέσως στον άντρα της και έτρεξε στο σημείο που θα κατέβαινε από το λεωφορείο. Μόλις τον είδε τον ρώτησε: το φάρμακο το άνοιξες; Πήρες καθόλου; Όχι, απάντησε εκείνος. Την ανακούφιση της γυναίκας την αφήνουμε στη φαντασία του καθενός. Η ιστορία όμως έχει κάποιο μάθημα μεγάλο, πνευματικό. Ο άνθρωπος αυτός, μέχρι εκείνη τη στιγμή, πίστευε ειλικρινά, ακράδαντα, ότι στην τσέπη του είχε το φάρμακό του. Η πίστη του όμως ήταν λάθος, και καθ΄όλο το διάστημα που μεσολάβησε, δεν μετέβαλε το επικίνδυνο περιεχόμενο της όποιας συσκευασίας, και αν ο άνθρωπός μας, καλή τη πίστει, έπαιρνε τη δόση του από το φάρμακο αυτό, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ θλιβερό. Βλέπετε, λοιπόν, πόσο λάθος είναι να λέει κανείς "δεν έχει σημασία το τι ή σε τι πιστεύεις, αρκεί να πιστεύεις σε κάτι, κάπου!" Δεν είναι καθόλου έτσι. Η πίστη, για να έχει θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να έχει αντικείμενο την αλήθεια. Και προκειμένου για τη σωτηρία του αμαρτωλού ανθρώπου το αντικείμενο της πίστης πρέπει να είναι ο Χριστός γιατί: "Δεν υπάρχει δι΄ουδενός άλλου η σωτηρία' διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, δια του οποίου πρέπει να σωθώμεν." Πρ. δ΄12.  9/6/2012. Μάρκος Μπούσιος.

 

Ομολογίες πίστης

 
Όταν ο Θεός με βρήκε!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/11/2008 ΩΡΑ 11:15
Hits: 798
Tερέζα Καραδημητρίου

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕ! Όταν... Αυτή η μικρή χρονική λέξη αποκτά τεράστια σημασία από τη στιγμή που αναφέρεται σ' ένα σημαντικότατο γεγονός της ζωής ... »

Ομολογία αδ. Οβαδία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/3/2008 ΩΡΑ 23:17
Hits: 806

Ομολογία αδ. Οβαδία (Obediah) Ήμουν χριστιανός κατ΄ όνομα, όπως τόσα εκατομμύρια ανθρώπων είναι στον κόσμο. Αλλά ο Θεός με την αγάπη Του και το... »

Ομολογία αδ. Γιάννη Ιωάννου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/3/2008 ΩΡΑ 9:6
Hits: 860

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1967. Μέχρι τα 24 μου χρόνια ζούσα μακριά από τον Θεό. Είχα βέβαια κάποιες αναζητήσεις χωρίς ωστόσο να είμαι και θρήσκος. Σ΄ αυτό το διάστημα της άγνοιας του Θεού και της αγάπης Του για μένα, προσπαθούσα με ό,τι προσφέρει ο κόσμος να γεμίσω το κενό της καρδιάς μου και να ικανοποιήσω τη δίψα της ψυχής μου. Μάταια όμως. Ούτε οι διασκεδάσεις, ούτε οι παρέες, ούτε το διάβασμα, τίποτε δεν μπορούσε να μου δώσει αυτό το «κάτι... »

Ομολογία Ν. Κατσουλού
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/7/2007 ΩΡΑ 9:10
Hits: 831

Η μαρτυρία μου Γιατί πιστεύω στον Χριστό ως ατομικό μου Σωτήρα και Οδηγό στη ζωή μου

»

Προσωπική Μαρτυρία Μάρκου Μπούσιου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/6/2007 ΩΡΑ 16:47
Hits: 1019

Γεννήθηκα σε χριστιανική οικογένεια. Από μικρό παιδί διδάχτηκα τον λόγο του Θεού, και ήξερα τον τρόπο της σωτηρίας. Μέναμε σ΄ένα χωριό στην Ήπειρο, τα Κάτω Ραβένια. 'Αλλοι πιστοί σαν εμάς δεν υπήρχαν, και υποφέραμε πάρα πολύ από τις κοροϊδίες και την περιφρόνηση των συγχωριανών. Ως παιδί πολλές φορές διερωτιόμουν γιατί να μη είμαστε κι εμείς όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι, γιατί να είμαστε διαφορετικοί. Ρωτούσα την πιστή μητέρα μου -και το πιστή εδώ σημαίνει αναγεννημένη και αφιερωμένη στον ... »

 
 

To Eυαγγέλιο είναι μήνυμα σωτηρίας. Είναι τα καλά νέα ότι ο Θεός, με τη θυσία του Χριστού στο Σταυρό, τακτοποίησε την εκκρεμότητα της αμαρτίας για κάθε άνθρωπο. Και τώρα, όποιος θέλει να σωθεί από την αμαρτία και τις αιώνιες συνέπειέ της, μπορεί δεχόμενος με πίστη τον Χριστό ως ατομικό του Σωτήρα. Το Ευαγγέλιο δεν λέει τι εμείς πρέπει να κάνουμε για τον Θεό, αλλά τι ο Θεός έκανε για μας.

Προσωπική Σελίδα του Μάρκου Μπούσιου
Παύλου Μελά 3
142 31 Νέα Ιωνία - ΑΘΗΝΑ

email: markosboussios@gmail.com

 
Σχεδίαση και φιλοξενία : www.e-fos.gr